Hör av dig till oss

Du får snabb hjälp av en Insight Director med lång erfarenhet av insiktsarbete.

Straylight är din insiktsbyrå och vi hjälper dig att snabbt ta fram enkla och tydliga beslutsunderlag i dina projekt.

Vi ser hela tiden framåt och utmanar gärna. En allt tuffare konkurrens på många områden kräver snabbt nya sätt att tänka, besluta och agera. Sedan 2005 har vi hjälpt både stora och små företag i flera branscher att ta bättre beslut baserat på nya insikter. Och vi kan bli din partner i hela Norden!

Vi är proffs på undersökningar, har lång och gedigen erfarenhet och ser vikten av att kombinera olika typer av metoder, allt för att ge dig det du behöver för att snabbt ta rätt beslut.

Vi värdesätter olika metoder och att alla har just sina fördelar. Det är kunskapen om hur man kombinerar dessa som är nyckeln till din framgång.

Straylight har som en av få, många års erfarenhet av olika typer av studier inom Neuromarketing och vi är en pionjär med att kartlägga hur det undermedvetna
styr våra beslut.

Våra analyser är både revolutionerande och nyskapande men utan att förlora historien och kontinuiteten. Straylight samarbetar idag med globala och världsledande aktörer inom områden som bl a Eye Tracking, Facial Coding, EEG och Implicit testing.

Straylight startedes 2005 av Clas Lilliecreutz och Magnus Ernestam som en varumärkesbyrå. Under åren har undersökningar och analyser tagit allt större plats vilket gör att vi kallar oss en insiktsbyrå eftersom det bättre förklarar vad vi gör.

Det är Clas eller Magnus du i första hand kommer i kontakt med när du hör av dig till oss. Maila eller ring gärna :).

 

 
Clas Lilliecreutz och Magnus ErnestamClas Lilliecreutz

Mobil: +46 733661366
mail: clas.lilliecreutz@straylight.se
Skype: Clas Lilliecreutz

Magnus Ernestam

Mobil: +46 702050505
mail: magnus.ernestam@straylight.se
Skype: Magnus Ernestam